Şehit Atilla Kurt Ortaokulu

Vizyon: Şehit Atilla Kurt Ortaokulu olarak vizyonumuz, “Eğitim Sevgiyle Başlar” parolasıyla öğrenci ve veli memnuniyeti oluşturmakta kararlı, öğrenci yaşantılarını ön plâna çıkararak geçmişten geleceğe bir köprü kurup diğer öğretim kurumları arasında öğrenen ve etkili bir okul olarak kendini yenileyebilme özelliği ile lider olan, örnek niteliklere sahip ve dışa açılan, takım ruhuna önem veren bireyler yetiştirmeyi amaç edinmiş ve tüm paydaşlarıyla dostluk ortamında çalışmayı arzulayan çağdaş, demokratik, örnek bir kurum olmaktır.

Misyon: Evrensel ve ulusal sorunlara karşı sorumluluk duyabilen, geleceğin lider kadroları içinde yer alabilecek, demokratik Türkiye Cumhuriyeti’ ne sahip çıkan, çağın getirdiği gelişim ve değişimlere ayak uydurabilen, ana dilinin yanı sıra en az bir yabancı dili etkin olarak kullanabilen, spora ve sanata ilgili, kültürler arası kavrayışa sahip, araştıran, üreten, hem sosyal hem akademik yönden nitelikli öğrenciler yetiştirerek onları ortaöğretime hazır hale getirmektir.

Başarılar:

Sportif Etkinlikler: İlçe çapında müsabakalara katılım sağlanmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler: Okul içi etkinlikler düzenlenmektedir.
Proje Çalışmaları: Ayın Öğrencisi, Haftanın En Temiz Sınıfı, Akademik Koçluk, Hergün ilk on dakika kitap okuma projeleri yürütülmektedir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Bulunmamakadır.
Diğer Hususlar: Mescit Bulunmaktadır.

WEB - https://sehitatillakurtoo.meb.k12.tr

Adres - Özyörük Mah. 937. Sk. No1 Kırıkhan / HATAY

Öğretim Şekli :Normal - Gündüzlü - Karma

Adres - Özyörük Mah. 937. Sk. No1 Kırıkhan / HATAY

Ulaşım Kişisel Araçlar ve 4 Nolu Özel Halk Minübüsleri

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine 40 Km, İlçe Merkezine 2 Km uzaklıktadır.